ALGUN DUBTE?

Contacta'ns al 637952010

Horari d’atenció al client: de dilluns a divendres de 09:00h a 18:00 h.

Correu electrònic: laxarxa@aethnic.org

O envian’s un missatge:

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS
El prestador garanteix el ple i íntegre compliment de la normativa espanyola en matèria de protecció de dades de caràcter personal, i garanteix el compliment íntegre de les obligacions disposades, així com la implementació de les mesures de seguretat disposades en l’art. 9 de la Llei 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i en el Reglament de Desenvolupament de la LOPD.
L’Associació de turisme sostenible Ethnic garanteix la confidencialitat i seguretat de les seves dades de caràcter personal quan aquests són objecte de tractament en la mesura que té implantades les polítiques de tractament i mesures de seguretat a què es refereix l’article esmentat. Les mesures de seguretat implantades i les polítiques de tractament adoptades eviten l’alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat de les seves dades de caràcter personal.
De conformitat amb el que preveu la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades Personals, us informem que les dades facilitades seran incloses en un fitxer titularitat de ETHNIC. (G64775076), que consta degudament inscrit davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, amb la finalitat d’atendre i donar curs a la teva sol·licitud de servei de Newsletter.
En compliment del que disposa l’Agència Espanyola de Protecció de Dades després de la promulgació de la sentència de Tribunal de Justícia de la Unió Europea, de data de 6 d’octubre de 2015, relativa a les transferències de dades als EUA, és fonamental el teu consentiment explícit autoritzant la inclusió de les teves dades personals en l’eina de gestió facilitada pel proveïdor de serveis encarregat de gestionar les nostres llistes de distribució, els servidors es troben ubicats als Estats Units.

0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTornar a la botiga
  ×

  A continuació seràs redirigit/da a la app de Whatsapp per parlar amb La Xarxa by Aethnic. Si acceptes, estàs donant també el teu consentiment per a que et respongui a través del mateix canal.

  × T'ajudem?