RUTA DEL TER

Passejada terapèutica en tricicle.

75,00

Públic

Famílies, Adults

Temàtica

Natura

Territori

Catalunya Central

Add to Wishlist Browse Wishlist
Pagament segur garantit

Et proposem una experiència en tricicle que transcorre per circuits no convencionals de Manlleu (Vic).

A través d’aquesta experiència t’oferim la possibilitat de visitar entorns singulars, com ara els mercats municipals o els comerços de proximitat, mitjançant tricicles adaptats per a tots els públics que transcorren per itineraris allunyats dels llocs convencionals, del trànsit i de les aglomeracions. 

Aquest itinerari està pensat per a: 

  • Persones que arran de la pandèmia de la Covid-19 es troben en una situació de “soledat no volguda” o bé presenten problemàtiques de salut mental. Per a aquests usuaris proposem passejades terapèutiques que permeten reconnectar amb entorns propers i naturals mitjançant rutes sostenibles en tricicle. En el transcurs de l’experiència, les persones usuàries van acompanyades per un conductor (o rider) professional i, en cas necessari, per un psicòleg. 
  • Persones que tenen ganes de viure una experiència alternativa, tot reconnectant amb si mateixos i amb l’entorn. En aquest cas, l’experiència es planteja com una ruta turística en tricicle que transcorre per circuits no convencionals. Durant el recorregut, les persones usuàries poden conèixer anècdotes històriques del territori i visitar nous espais verds que queden al marge del trànsit i de les aglomeracions del dia a dia.

 

Característiques de la Ruta del Ter:

Aquesta ruta comença i acaba al Museu del Ter. El trajecte voreja el riu Ter i transcorre per diversos atractius característics de la zona, com ara l’embarcador, el canal o les antigues recloses. Es tracta d’una zona amb una biodiversitat molt rica qye afavoreix l’observació d’aus durant tot l’any. 

  • Quilòmetres: 4 km.
  • Desnivell: 1%.
  • Dificultat: mínima.
  • Paviment: asfalt i sauló.
  • Punt de trobada: Plaça de les Dones del Ter, 1, 08560 Manlleu.

 

Conductors de l’experiència:

Els i les riders són les persones encarregades de dinamitzar l’experiència. Són conductor/es professionals, locals i amb formació específica que coneixen el territori en profunditat. A través del seu acompanyament, els/les riders ofereixen experiències tranquil·les, singulars i regeneratives que afavoreixen la reconnexió de les persones amb sí mateixes i amb l’entorn.

L’anomenada quarta onada, la de les problemàtiques de salut mental com a conseqüència de la Covid-19, ja està començant a despuntar. La demanda de serveis terapèutics alternatius als tractaments convencionals s’ha incrementat de manera alarmant en els darrers mesos. A través d’aquests itineraris lluitem contra l’aïllament social, generem vincles afectius i promovem la mobilitat sostenible. 

Oferim aquesta experiència tant per a persones amb necessitats especials com per a persones conscienciades amb la sostenibilitat i amb ganes de descobrir el territori d’una manera alternativa a l’habitual. 

Què ens en dius? T’hi animes?

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “RUTA DEL TER”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra
RUTA DEL TER
75,00
Públic

Famílies, Adults

Temàtica

Natura

Territori

Catalunya Central

Add to Wishlist Browse Wishlist
Desplaça cap amunt