, ,

TALLER DE TAURONS

Els taurons: de la por al repecte i a l’amor.

15,20151,25

Add to Wishlist Browse Wishlist

Submergeix-te a l’apassionant món dels taurons!

Aquesta és una activitat especialment pensada per a escoles, insitituts i altres centres educatius. 

Mitjançant aquesta experiència oferim als alumnes la possiblitat de descobrir el món dels taurons de manera creativa, divertida i didàctica.

Les sessions tenen una durada aproximada d’entre 50 i 60 minuts i s’adapten perfectament al nivell educatiu de cada grup.

Oferim propostes per a:

  • Infantil / Preescolar. Gràcies al taller “toca-toca” els més menuts descobriran la diversitat de formes i comportaments que presenten aquests animals.
  • Primària. Els alumnes observaran i interactuaran amb mostres reals d’esquelets de taurons. Aprendran nombroses qüestions relacionades amb la seva biologia i comprendran la importància de protegir el seu entorn natural.
  • ESO. Els alumnes coneixeran la biologia dels taurons des d’un punt de vista ecosistèmic. L’objectiu final és transmetre la importància del rol d’aquests organismes per mantenir la salut i biodiversitat dels mars i oceans.
  • Batxillerat / Centres de Formació Professional. Farem un recorregut per l’evolució d’aquesta espècie, tot incidint en l’important rol que juguen els taurons en el manteniment de l’equilibri dels ecosistemes marins. Els alumnes coneixeran l’anatomia i ecologia dels taurons i descobriran nombroses curiositats entorn d’aquests fantàstics animals.

 

Conductora de l’experiència:

L’Anna, biòloga marina especialitzada en l’ofici de la pesca, t’acompanyarà en el transcurs de l’experiència. La seva missió és apropar l’entorn marí a totes les persones per tal d’assegurar que el puguin gaudir de manera responsable i amb la “consciència ben desperta”. A través de la seva feina vol donar a conèixer els productes marins i l’ofici dels pescadors amb el propòsit de posar en valor la cultura marinera de Barcelona, una ciutat que des de sempre ha estat orientada al mar.

En un escenari tan globalitzat, complex i preocupant com el que estem vivint, em sento amb l’obligació d’aportar el meu granet de sorra: impulsar una inversió de tendència per a un consum responsable dels recursos marins.

Públic

Centres Educatius

Temàtica

Cultura, Natura

Territori

Barcelona

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “TALLER DE TAURONS”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra
TALLER DE TAURONS
15,20151,25
Selecciona opcions
Desplaça cap amunt
× Com et puc ajudar?