, , , , ,

VISITA GUIADA A LA CASA DE PALLA

Com és viure en una casa de palla? Vine que t’ho ensenyem!

9,99

Add to Wishlist Browse Wishlist

Mas la Llum: la casa de palla legalitzada més gran d’Espanya. Descobreix-la amb nosaltres!

Mitjançant aquesta experiència descobriràs tots els racons de Mas la Llum, una casa d’ecoturisme rural ecològica, bioclimàtica i completament autosuficient, autoconstruïda amb bales de palla “jumbo”, fusta i fang. Aquesta casa de palla va ser construïda l’any 2011 per la Marta, en Xavi i els seus fills amb l’objectiu d’iniciar una nova forma de viure, més responsable, conscient i en harmonia amb la naturalesa. Malgrat tot, l’any 2017, la finca va patir un devastador incendi que va obligar la família a començar de zero i construïr-ne una de nova. 

Ara, la Marta i en Xavi ens expliquen, des de la seva pròpia experiència, com és viure en una casa sostenible, autogestionada i energèticament suficient.

Durant la visita descobriràs diversos aspectes clau de la Casa de Palla, com ara: “com el disseny bioclimàtic autoregula la temperatura interior tot aportant confort i estalvi energètic”, “com s’autogestionen els recursos naturals de manera sostenible”, “com es recuperen les aigües pluvials“, “com es realitza compost amb els residus orgànics“, etc.

Es tracta d’una experiència que pretén inspirar totes les persones a viure de manera sostenible. No te la perdis!

 

Conductors de l’experiència:

En Xavi, amb estudis de física, compta amb una àmplia experiència en l’àmbit industrial, en la transformació de vehicles i en la bioconstrucció d’edificis modulars, tots dos amb instal·lacions d’aigua i llum autònomes. És un entusiasta dels nous projectes i dels reptes, i s’inspira en la cerca de solucions sostenibles i eficients. La seva dedicació i coneixements el converteixen en un professional compromès amb la creació d’un futur més respectuós amb el medi ambient.

La Marta és la gestora i dinamitzadora del Mas la Llum, i autoconstructora i formadora en bioconstrucció. És una apassionada de l’autosuficiència autogestionada en l’àmbit rural, de la vida saludable, de la permacultura i de la connexió amb la naturalesa. Defensa la cerca d’un estil de vida sostenible i en harmonia amb l’entorn. Els seus coneixements i experiència la converteixen en una experta compromesa en promoure pràctiques responsables i respectuoses amb el medi ambient.

Volem compartir els nostres coneixements i experiències, tot donant eines perquè les persones les puguin adaptar i aplicar a les seves vides quotidianes. 

 

Públic

Famílies, Adults, Centres Educatius, Empreses i Team Building

Temàtica

Artesania, Natura

Territori

Lleida

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “VISITA GUIADA A LA CASA DE PALLA”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra
VISITA GUIADA A LA CASA DE PALLA
9,99
Add to Wishlist Browse Wishlist
Desplaça cap amunt
× Com et puc ajudar?