VISITA GUIADA A LA GRANJA

Una experiència a pagès.

13,5015,00

Add to Wishlist Browse Wishlist

Descobreix tot allò que s’amaga darrere la granja de Mas Casas!

La visita a la granja t’ofereix l’oportunitat de conèixer els diferents espais i animals que hi ha a la casa de pagès, veure com viuen els xais i les ovelles i entendre com s’han de cuidar per obtenir carns i llets de bona qualitat. Aquesta experiència t’aproparà a les tasques que es desenvolupen des de la pagesia i la ramaderia i et permetrà aprofundir en la importància d’aprofitar els recursos naturals i, encara més, de consumir productes de proximitat. A més, tant abans com després de l’activitat, podràs gaudir dels espais d’oci de la granja i de la varietat de productes locals que s’hi elaboren.

La visita guiada a la granja de Mas Casas és una manera d’explicar la importància de la ramaderia extensiva, l’aprofitament dels recursos naturals i el consum de productes de proximitat. La visita comença descobrint la vida existent en els primers 30cm de la terra, que és on viuen tots els microorganismes que generen vida al planeta, i la importància de la pastura d’un ramat d’ovelles per combatre el canvi climàtic. A continuació, s’explica com es cuida un ramat d’ovelles per obtenir una bona carn de xai, llana i llet, respectant els ritmes vitals naturals dels animals. També s’expliquen curiositats sobre aquest animal i s’ofereix la possibilitat de tocar un xai. Per acabar, s’ensenya les diferents fases per l’aprofitament de la llana, un recurs natural amb moltes propietats i utilitats sovint desconegudes.

 

Conductora de l’experiència:

L’encarregada de dinamitzar aquesta activitat és l’Anna, sòcia de Mas Casas, qui comparteix els seus coneixements sobre l’agricultura regenerativa i el maneig holístic del seu ramat d’ovelles.

La nostra missió és produir aliments sans i naturals que beneficiïn el benestar de les persones, respectant al màxim els animals i la terra, aplicant els principis d’agricultura regenerativa i el maneig holístic del ramat.

Públic

Famílies, Nenes i Nens, Centres Educatius

Temàtica

Familia, Infantil, Natura

Territori

Girona

Tipus d'entrada

Adult (major de 12 anys), Carnet Jove, Famílies nombroses, Famílies monoparentals

Data límit d'inscripció

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “VISITA GUIADA A LA GRANJA”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra
VISITA GUIADA A LA GRANJA
13,5015,00
Selecciona opcions
Desplaça cap amunt
× Com et puc ajudar?