La Xarxa de Turisme responsable: transformem el turisme en una eina pel bé comú.

Des de La Xarxa us oferim un nou catàleg d’experiències de turisme responsable co creades amb el teixit cultural i associatiu del territori, basades en l’Economia Social i Solidària (ESS) i compromeses amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU. 


Promovem el turisme de proximitat per donar resposta a la transició ecosocial i impulsar una reactivació econòmica que sigui socialment justa i mediambientalment responsable. Apostem per la co creació de nous imaginaris turístics basats en l’economia social que posin en valor l’essència del territori i de la seva gent.

els VALORS DE La Xarxa

De mercats digitals d’experiències turístiques n’hi ha molts, però La Xarxa d’Aethnic es diferencia pels seus valors fundacionals i pels de les entitats que la integren:

Proximitat

Fomentem un model turístic de proximitat que doni resposta a la transició ecològica.

Sostenibilitat

Fem un ús responsable dels recursos naturals posant en valor la seva conservació.

Justicia social

Co creem nous imaginaris turístics basats en les pràctiques de l’economia social i solidària.

 

Aethnic treballa des de l’any 2006 promovent el Turisme Responsable i Sostenible (TRS), una forma d’entendre el turisme plenament respectuosa amb el territori, el medi ambient, les cultures i les identitats locals, i alhora beneficiosa per a l’economia i per a les persones que hi habiten.

 

0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTornar a la botiga
  ×

  A continuació seràs redirigit/da a la app de Whatsapp per parlar amb La Xarxa by Aethnic. Si acceptes, estàs donant també el teu consentiment per a que et respongui a través del mateix canal.

  × T'ajudem?